Altaat

Stala

Stalan ruostumattomasta teräksestä tai Silgranit®-kivimassasta valmistetut altaat viimeistelevät kotisi vesipisteet. Linjakkaissa ja monitoimisissa teräsaltaissa kohtaavat käytännöllisyys ja tyyli. Saatavana koko Stalan mallisto, varastotuotteena Lyria-altaat. Silgranit®-komposiittiataat taas ovat erittäin kestäviä, lähes naarmuuntumattomia ja ennen kaikkea tyylikkäitä. Värivaihtoehtoina valkoinen ja musta.


 

Intra

Tuotteiden käytännöllisyys, ennakkoluuloton skandinaavinen muotoilu, materiaalit ja huoliteltu työ yhdessä kustannustehokkaan tuotannon kanssa ovat johtaneet Intran menestykseen. Pohjoismaisissa kodeissa keittiöillä on erityisasema. Niinpä Intra onkin alan markkinajohtaja Skandinaviassa.

Frame sopii muotoilultaan urbaaniin elämäntyyliin, jossa keittiöllä on vahva, keskeinen rooli. Niukat linjat ja pyöristetyt kulmat antavat altaalle modernin ja harmonisen ulkomuodon. Altaat ovat toimivia ja luonnollinen osa sisustusta.

IntraUniverso on viiden mallin tasoon upotettava allasperhe. Jännittävä laskutason kuvio on katseenvangitsija.

Funktionaalisessa Horizonissa on monta käytännöllistä yksityiskohtaa sekä räätälöidyt lisä-varusteet. Pienempi allaskin on yllättävän suuri.


 

Kylpyhuoneen altaat